Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Morgan Zhao

Telefoonnummer : +86 18122345571

WhatsApp : +8618122345571

Free call
lopende band

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

Ons bedrijf heeft een professionele productielijn, met meer dan 5.000 vierkante meters van productieworkshop, met dozens professionele technologie en ontwerpteams in deze industrie. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf producten met vindingrijkheid en specifiek gemaakt aan het voorzien van klanten van professionele aanrakingsoplossingen. Overeenkomstig het ontwikkelingsprincipe van „het verbeteren van gebruiker verbetert de ervaring en het creëren van toepassingswaarde“, onophoudelijk de mogelijkheden van het het productontwerp van het bedrijf, de mogelijkheden van de programmaintegratie, professionele de dienstmogelijkheden. Wij KER zijn gebaseerd op de industrietoepassingen, door de integratie van slimme hardware en de meest geavanceerde touch screentechnologie, Internet van Dingentechnologie, wolken gegevens verwerkend, grote gegevens die, biometrie en ander high-tech, constant de toepassing van aanrakingszelfhulp ontwikkelen in diverse industrieën, verbetert de dienstefficiency en kwaliteit,

 

Het leiden in de industrie
Momenteel, heeft het bedrijf een professionele productielijn, strikte kwaliteitsbewakingsnormen. Met professioneel technisch de dienstteam en de industrie raadplegend team, met belangrijke productontwerp en R&D-mogelijkheden.
Na bijna tien jaar van de industrieaccumulatie en technologieprecipitatie, is het bedrijf een kernprovider en een oplossingsleverancier voor heersende stromingstoepassingen zoals slimme stad, slimme financiën, slimme medische behandeling, slim toerisme, slim hotel, de industrie 4,0, enz. geworden.

 

Beroeps en hoogst efficiënt
Het bedrijf heeft een professioneel team om de diensten van oplossingsmededeling aan productlevering en van de naverkoopdienst proces te verlenen, dat aan klantenbehoeften kan antwoorden tijdig en diverse problemen van klanten oplossen.
Onze kwaliteit het testen, leveranciersbeheer, delenselectie en procesbeheer allen worden strikt gecontroleerd. Door onze eigen productkwaliteitsnormen vast te leggen en strikt hen uit te voeren, kunnen wij ervoor zorgen dat de productkwaliteit betrouwbaar is en de ervaring is vlot.

OEM / ODM

Guangzhou Chujie Information Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

GEHELE PROCESopvolgende
Professionele aanpassing, aangepaste verschijning,
kleur en functie de modules kunnen volgens de gepersonaliseerde behoeften van klanten worden toegevoegd.

Wederzijdse Mededeling 01 - functiemodule
02 Vereisteanalyse - analyseoplossing
03 Ontwerptekening
Bevestiging 04 voor Tekening
Productie 05 en Verwerking
Test 06 en het Verouderen - technische test
07 de Naverkoopdienst - duurzaam vertrouwen

R & D

Lagen controles, volledig kwaliteitssysteem.


De kwaliteitsniveautest, van het leveranciersbeheer, de selectie van toebehoren, en het procesbeheer worden strikt gecontroleerd. Door de totstandbrenging en de strikte implementatie van onze eigen productkwaliteitsnormen, verzekeren wij betrouwbare productkwaliteit en vlotte ervaring.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

kertouch@gzker.com
+8618122345571
kertouch
live:.cid.d62c92107a831199
+86 18122345571